BEAT BUGS

    

   ÀLBUM: BEAT BUGS: BEST OF SEASONS 1 & 2
   SEGELL DISCOGRÀFIC: REPUBLIC RECORDS

    

   Beat Bugs és la banda sonora de la sèrie d’animació del mateix títol.
   El disc no és més que un recopilatori de versions d’una selecció de temes dels Beatles però és l’excusa perfecte per recomanar-vos aquesta deliciosa sèrie d’animació.
   Beat Bugs ens explica les aventures d’un grup de petits insectes, el fil argumental de les quals és sempre una cançó dels 4 de Liverpool. A més, les versions les signen noms com Pink, que interpreta una meravellosa “Lucy in the Sky with Diamonds“, Robbie Williams posa veu a un amimatGood Day Sunshine” o Rod Stewart que renova la mítica “Sgt. Pepper‘s Lonely Hearts Club Band“.
   És una molt bona manera que els nostres petits coneguin algunes de les cançons d’un dels referents imprescindibles de la història de la música pop.
   Podeu escoltar el disc aquí.

    

   Recomanat per Anna Romeu:

   Sóc la mare de la Greta, amant i consumidora de música per sobre de totes les coses.
   Fa més de 15 anys que treballo en el sector musical, en producció de gires i coordinant campanyes de premsa. Des de fa dos anys sóc part de l’equip de El Segell del Primavera, el projecte romàntic del Festival Primavera Sound, on coordino les gires i la premsa d’artistes com Núria Graham, Christina Rosenvinge o Sr. Chinarro.

   Categories: 1disc1conte1peli, Música per a Marrecs