Galetes de civada

Galetes de civada

      Tens ganes de dolç? Ganes de cuinar? Ganes de fer una activitat familiar? Aquesta recepta ho té tot!
      T’animo a fer aquesta recepta de galetes boníssimes, saludables i ràpides aptes per a tota la família.

      Ingredients:

      • 3 cullerades soperes de Flocs de civada.
      • 1 plàtan madur (ens servirà com a substitutiu de l’ou i ens donarà dolçor!).
      • 1 cullerada sopera de panses (també es podria posar trossets de dàtils, orellanes, poma o granet de xocolata).
      • 1 polsim de canyella.

       

      Som-hi!

      1. Barreja els flocs de civada amb el plàtan fins que estigui fet una pasta homogènia.
      2. Incorpora les panses i el polsim de canyella.
      3. Dona forma a les galetes i enforna sobre un paper de forn a 190° durant 20 minuts fins que estiguin dorades!
      4. Esperar que es refredin i a GAUDIR!

       

      La civada és rica en silici i fòsfor. Ens ajuda a enfortir el sistema immunològic i calmar el sistema digestiu. Molt utilitzada en productes per calmar picors i embellir la pell.

      El plàtan és ric en potassi i estimula la digestió. Gràcies al seu gust dolç i gran capacitat saciant és una bona alternativa quan tenim ganes de dolç. També és un interessant substitut de l’ou (1/2 plàtan = 1 ou) donant un toc dolç a les receptes.

       

      Laia Font
      Coach nutricional i emocional, biòloga i mare
      mamacomesaltayrie.com

       

      Categories: Bloc, Cuina, Fills