LA IAIA NO HI TOCA

   AUTOR: JOSÉ IGNACIO VALENZUELA
   EDITORIAL: BIRABIRO EDITORIAL
   EDAT: A PARTIR DE 9 ANYS

    

   Ressenya

   Els meus pares treballen tot el dia, i les tardes les passo a casa la iaia Petúnia. No està gaire bé del cap… cada dia quan baixo de l’autocar de l’escola comença a recitar a ple pulmó poesia, em fa passar molta vergonya. Ella té la culpa de tot del que m’agrada i el que no m’agrada. Aquesta iaia Petúnia està ben penjada. Ben atents que segur que en porta alguna de cap.

   El podeu adquirir aquí.

    

   Recomanat per Meritxell Utset:

   Des de petita sóc una enamorada de la lectura. He cursat el postgrau de l’Escola de Llibreria a la UB i actualment treballo a la Llibreria Cinta. M’apassiona llegir i sobretot recomanar llibres a petits, mitjans i grans. Com a “hobby” també tinc un perfil a Instagram El Racó Lector, on recomano llibres i llibreries.

   Categories: 1disc1conte1peli, A partir de 9 anys, Biblioteca, Sant Jordi 2017