L’OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR

Portada

   AUTOR: STEVE SMALLMAN

   IL.LUSTRADOR: JOELLE DREIDEMY

   EDITORIAL: BEASCOA

   EDAT: A PARTIR DE 4 ANYS

    

    


   Ressenya

   El vell llop ja fa dies que per sopar té una trista sopa de verdures, fins que una nit truquen a la porta. És una ovelleta que vol entrar, té fred. Ràpidament al llop se li fa la boca aigua, per sopar tindrà estofat! La deixa entrar i comença a mirar un llibre de receptes. Però el desenllaç és molt diferent del què te planejat el llop… L’ovelleta té fred i el llop li donarà calor, “s’ha de cuidar bé el sopar” pensa. L’ovelleta també té gana i li dóna un plat de sopa de verdures, finalment es queda adormida.

    

   L’ovelleta agraïda pel què ha fet el llop li dóna un petó. El vell llop s’entendreix però ostres! un llop no s’hauria de menjar l’ovelleta? Ell ja veu que no podrà menjar-se-la i, per tant, la fa fora de casa. Una vegada que l’ovelleta ha marxat, ell llop no està tranquil, té remordiments, si li passa algo a l’ovelleta, serà culpa seva…I la surt a buscar. Que passarà amb el llop i l’ovelleta, la trobarà?

    

   Un llibre molt tendre, ple d’empatia, amistat, solidaritat i que… Ostres! No tots els llops són dolents! Acompanyat d’unes il.lustracions maquíssimes, on es pot observar com el llop va canviant d’idea i es va entendrint amb l’ovelleta.

    

   OVELLETA1 OVELLETA2

    

   Txell Utset
   Llibreria Cinta i El racó lector

   Categories: 1disc1conte1peli, a partir de 4 anys, Biblioteca