SEMPRE DE VACANCES

coberta del disc

    

   AUTOR: 2PRINCESESBARBUDES
   TÍTOL: SEMPRE DE VACANCES
   SEGELL DISCOGRÀFIC: CK MUSIC (desembre 2015)

    

   Ressenya

   “Sempre de vacances” és el tercer llibre-disc del grup de música pop familiar “2 Princeses Barbudes”, liderat per en Marc Marcé i l’Helena Casas.

   Un treball rodó tant en la composició musical com en les lletres, així com en el disseny del llibre que acompanya el disc que és realment deliciós. Les il·lustracions, per cert, també van a càrrec de l’Helena Casas.

   Els 11 temes del disc són originals i parlen de la vida de les orenetes: com fan el niu, què mengen, com és la seva criança, els viatges que fan, el seu vestuari, el seu cant i els seus somnis. Melodies pop que no pots evitar de cantar des de la primera escolta, interpretades amb instruments de joguina, i lletres plenes d’ironia i jocs de paraules que fan somriure als adults.

   En efecte, la qualitat musical i la doble lectura el fan un producte pensat per divertir també als pares, cosa que per mi és la clau de l’èxit d’aquest projecte.

   1. Sempre de vacances 03:10
   2. Som orenetes 02:57
   3. Segona residència 03:24
   4. Dieta oreneta 02:30
   5. La mare dels ous 03:37
   6. Tsiuit 03:55
   7. Somnis d’oreneta 02:24
   8. Amunt i avall 03:08
   9. No anem a la moda 02:47
   10. Fred 03:03
   11. Anem a fer un vol 03:00

    

   Escolta’l aquí i compra’l aquí.

    

   Recomanat per Núria Segovia:

   Sóc la mare de la Gina, m’apassionen les arts escèniques: música, dansa, teatre, circ… Treballo com a productora i mànager d’espectacles a VESC i també coordino projectes i activitats a la Casa de la Música de Terrassa.  Tant a VESC com a la CMT procuro cuidar especialment els projectes per a infants, ja sigui en l’àmbit de la formació musical com en el d’espectacles familiars.

   Categories: 1disc1conte1peli, Música per a Marrecs