Equip

Marrecs&Co. és un espai Vinyals Corredoria d’Assegurances S.A.. Som assessors en assegurances mèdiques i la nostra experiència ens permet tenir un àmpli coneixement de l’oferta asseguradora. Treballem amb totes les companyies  i gaudim de la independència necessària per oferir-te un assessorament objectiu i basat en les teves necessitats.

Què trobaràs?

Si téns previsió de quedar-te embarassada, la informació necessària per contractar l’assegurança que cobrirà el seguiment del teu embaràs i tot el què envolta el part, a més dels primers dies de vida del teu nadó i la seva continuïtat a la companyia.

Si estàs embarassada o tens fills, t’explicarem tot el que necessites saber per contractar l’assegurança mèdica que s’ajusta més a les  circumstàncies i necessitats de la teva família.

Et parlem de tots els aspectes que converteixen l’assegurança mèdica en un producte de qualitat. Perquè el preu és important però no l’únic a tenir en compte, cal trobar un equilibri entre preu, cobertures i servei.

A més…

Hem hem convertit el nostre bloc en un espai divulgatiu de temes relacionats amb l’embaràs, l’educació i criança dels fills i, en general, de la vida en família. Oferim continguts de molta qualitat gràcies a la col·laboració de professionals de sectors com l’obstetrícia i la ginecologia, la puericultura, la pediatria, l’educació i el creixement dels infants.

Tots els temes els tractem amb la seriositat que es mereixen però sense perdre el sentit de l’humor. Buscant sempre la practicitat (tant preuada en aquesta etapa de la vida) i sobretot donant pas a la reflexió.

Subscripció al bloc

Si sou de Terrassa, Matadepera o voltants et pots subscriure a l’Agenda: cada dijous rebràs a la safata d’entrada totes les activitats que tenen lloc a Terrassa i Matadepera, dirigides a embarassades, famílies amb nadons i fills petits.